rnrnrn

Παγκόσμιο Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων

Δίκτυο Περραιβία

Δευτεροβάθμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση για τον Άνθρωπο,

το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

The Network of Associations of the Prefecture of Elassona and Overseas emigrants

"Perrevia", Secondary Non Governmental Organization, Elassona, Larisa - Greece

Φωτογραφικό Αρχείο

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: «Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του….»-στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τεχνών «…στου Ολύμπου την αυλή»–Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Φεστιβάλ (πλατεία Λαού, Ελασσόνα) από 28-30 Αυγούστου 2017.

ΕΠΕΙΓΟΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,
Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τεχνών «…στου Ολύμπου την αυλή» και επιδιώκοντας την αποτύπωση ιδιαίτερων πτυχών του φυσικού τοπίου της χώρας μας, προτίθεται να διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του….». Στόχος της έκθεσης είναι η δραστηριοποίηση νέων φωτογράφων στην ανάδειξη των φυσικών τοπίων της πατρίδας μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Φεστιβάλ (πλατεία Λαού, Ελασσόνα) από 28-30 Αυγούστου 2017. 
 
Σας προωθούμε συνημμένα όλο το υλικό που αφορά τη διοργάνωση ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ από την ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ -ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ,προκειμένου να δηλώσετε ,όσοι ενδιαφέρεστε τη δική σας συμμετοχή.
 
Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» υποστηρίζει θερμά τέτοιες πρωτοβουλίες που χρειάζονται πολλή εθελοντική εργασία για να ολοκληρωθούν ,ιδιαίτερα όταν  συμβαίνουν από ένα Φορέα Πολιτισμού και Επιστημών ,όπως είναι Η ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ με την τεράστια ιστορία προσφοράς στον τόπο και διακεκριμένο μέλος του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ».
 
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 
,όσοι επιθυμείτε δηλώστε τη συμμετοχή  σας ΕΓΚΑΙΡΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 20/8/2017
 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
 
ΚΩΝ. ΣΚΡΙΑΠΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

 

 

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Για τη διατήρηση, παρουσίαση και προαγωγή της παραδοσιακής μουσικής,

του πολιτισμού, των τεχνών  και της δια βίου εκπαίδευσης

Βασιλ. Βουλγαροκτόνου 23 – 402 00  /  ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Τηλέφ. 24930 23610  

E-mail : laografiki@gmail.com

Υπ. Επικοινωνίας : Σαμώτας Ιωάννης , Τηλ: 6974550560

 

 

5ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού και Τεχνών

«… στου Ολύμπου την αυλή»

28-30 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση για Έκθεση Φωτογραφίας

Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τεχνών «…στου Ολύμπου την αυλή» και επιδιώκοντας την αποτύπωση ιδιαίτερων πτυχών του φυσικού τοπίου της χώρας μας, προτίθεται να διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του….». Στόχος της έκθεσης είναι η δραστηριοποίηση νέων φωτογράφων στην ανάδειξη των φυσικών τοπίων της πατρίδας μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Φεστιβάλ (πλατεία Λαού, Ελασσόνα) από 28-30 Αυγούστου 2017.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης. Κάθε ενδιαφερόμενη/ος μπορεί να συμμετέχει με 1 έως 5 φωτογραφίες. Η υποβολή των φωτογραφιών θα γίνεται από την 12/8/2017 έως 20/8/2017. Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενη/ος καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, συνοδευόμενη από το φωτογραφικό υλικό. Μετά την παραλαβή του υλικού θα σταλεί επιβεβαίωση παραλαβής στο e-mail που έχει δηλωθεί στην αίτηση.

 

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: laografiki@gmail.com  συνοδευόμενες από τα εξής στοιχεία: Όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, τοποθεσία που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία καθώς και τίτλος ή  κείμενο για την λεζάντα της. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν. Υπεύθυνοι έκθεσης: Τσιγιάννης Βασίλης, Αναγνωστάκης Σπύρος, Σαμώτας Ιωάννης (Τηλ. Επικοινωνίας: 6974550560 ).

 

Οι όροι συμμετοχής στην έκθεση περιλαμβάνουν τα εξής:

                Στην έκθεση θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που έχουν ανάλυση τουλάχιστον 5 Mpixels (2560x 1920), καθώς και μορφή αρχείου jpg με μέγεθος  έως 30MB. Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός της φωτογραφίας που θα υποβάλλει, καθώς και κύριος του πνευματικού δικαιώματος για αυτή. Πάνω στη φωτογραφία δεν θα πρέπει να υπάρχει υδατογράφημα (watermark) και ειδικά σύμβολα, όπως κάποιο διακριτικό κλπ. Προτείνεται το ψηφιακό υλικό που θα αποσταλεί να έχει τη μορφή ονομασίας αρχείου: (επίθετο κενό όνομα σε λατινικό αλφάβητο)_(αύξων αριθμός φωτογραφίας) π.χ. gianakopoulos kostas_1.

 

Επισημαίνεται ότι από το υλικό που θα υποβληθεί θα επιλεγούν έως 30 φωτογραφίες, οι πλέον αντιπροσωπευτικές σε σχέση με το θέμα της έκθεσης, οι οποίες θα εκτυπωθούν σε μορφή αφίσας (poster) –  Α3, προκειμένου να αναρτηθούν στην έκθεση. Το υλικό αυτό η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας θα έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει ως αρχειακό υλικό, καθώς ακόμη και θα μπορεί να το διαθέσει για άλλες δράσεις του συλλόγου. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν για την έκθεση του Φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν και στο δικτυακό τόπο του φεστιβάλ με φωτογραφικό υλικό και με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες. Το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ θα αναλάβει τη δημοσιότητα και προβολή των φωτογραφιών του φεστιβάλ μέσα από τη τακτική και συνεχή διάχυση δημοσιογραφικού υλικού στα μέσα επικοινωνίας. Με την κατάθεση της αίτησης ο καλλιτέχνης βεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω γενικούς όρους συμμετοχής του.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Λ.Α.Ε.Ε.

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΩΤΑΣ

 

 ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Για τη διατήρηση, παρουσίαση και προαγωγή της παραδοσιακής μουσικής,

του πολιτισμού, των τεχνών  και της δια βίου εκπαίδευσης

Βασιλ. Βουλγαροκτόνου 23 – 402 00  /  ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Τηλέφ. 24930 23610  

E-mail : laografiki@gmail.com

Υπ. Επικοινωνίας : Σαμώτας Ιωάννης , Τηλ: 6974550560

 

 

5ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού και Τεχνών

«… στου Ολύμπου την αυλή»

28-30 Αυγούστου 2017

 

Έκθεση Φωτογραφίας

«Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του….»

Παρακαλούμε να συμπληρωθεί η παρούσα φόρμα και να σταλεί, συνοδευόμενη από το σχετικό φωτογραφικό υλικό

 

Στοιχεία Συμμετέχοντος

 

Ονοματεπώνυμο  
Έτος γέννησης  
Διεύθυνση   Αριθμός  
Ταχ. Κώδ.   Πόλη  
Τηλέφωνο   Κινητό τηλέφωνο  
E-mail   Website  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Συνοπτικό Βιογραφικό

 

Παρακαλούμε αναφέρετε προηγούμενη καλλιτεχνική δραστηριότητα και σπουδές (έως 200 λέξεις)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία των Φωτογραφιών

Αριθμός Φωτογραφίας Τοποθεσία που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία Τίτλος – Κείμενο για τη φωτογραφία
   

 

 
   

 

 
   

 

 
   

 

 
   

 

 

 

Με την κατάθεση της αίτησης, ο καλλιτέχνης – φωτογράφος, βεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση και αποδέχεται τους γενικούς όρους συμμετοχής που περιγράφονται στην ανακοίνωση της πρόσκλησης.

 

 

 

Ημερομηνία     ….   /  …..   / 2017

 

 

 

         Υπογραφή

 

\r\r\r\r\r

Μάγεψε η μουσική -παράσταση με μουσική Μίμη Πλέσσα και Γ. Ζαμπέτα στο Θερινό Θέατρο Βόλου από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Μαγνησίας

Μάγεψε  η μουσική -παράσταση με μουσική

\r\n\r\n

Μίμη Πλέσσα και Γ. Ζαμπέτα

\r\n\r\n

στο Θερινό Θέατρο Βόλου

\r\n\r\n

 Τιμήθηκε ο Κώστας Σμοκοβίτης για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό τραγούδι           

\r\n\r\n

      \r\n

\r\n\r\n

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν  την  Τετάρτη 25 Ιουνίου  2014 στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου «Μελ. Μερκούρη»στο Βόλο , στη μεγάλη  μουσική  παράσταση που ήταν αφιερωμένη στο Ελληνικό Τραγούδι με τίτλο «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν.!»,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , με σπουδαίους σολίστες -μουσικούς και ερμηνευτές ,με επίσημο καλεσμένο ,έναν από τους ζωντανούς θρύλους του Ελληνικού τραγουδιού ,τον οποίο μάλιστα το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» τίμησε για την τεράστια προσφορά στο Ελληνικό τραγούδι, τον Κώστα Σμοκοβίτη.

\r\n\r\n

Στην σπάνιας ομορφιάς αυτή εκδήλωση ο Βόλος ,με τον πλέον εντυπωσιακό  τρόπο ,τραγούδησε τους μεγάλους Έλληνες Συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Ζαμπέτα ,μέσα από ένα μαγικό  ταξίδι στα ομορφότερα Ελληνικά Τραγούδια  που όλοι αγαπήσαμε ,μια εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία .

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Ήταν ένας πρωτότυπος συνδυασμός με δύο από τους μεγαλύτερους  Έλληνες Συνθέτες, τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο  Ζαμπέτα ,αφού ο καθένας από την πλευρά του και με την ιδιαίτερη αισθητική του , προσέφερε σπουδαίο έργο στον σύγχρονο μουσικό μας πολιτισμό και μας συντρόφευσε όλους επί δεκαετίες .

\r\n\r\n

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της μεγάλης αυτής μουσικής παράστασης-ύμνο στην Ελληνική Μουσική είχε και αυτή τη φορά ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελασσονιτών Μαγνησίας και του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» κ. Κ. Σκριάπας , συμμετείχαν σπουδαίοι ερμηνευτές(Κ. Σμοκοβίτης,Ν. Αλεξίου ,Ζωή Τζαλαβρέτα , Στέφ. Εμμανουήλ, Δημ. Μπεφάνης) και μουσικοί- σολίστες (Δημ. Μπεφάνης ,Ν. Αλεξίου,Στάθης Θεοχαράκης ,Άγγελος Τσιριγωτάκης,Βαγγέλης Χάνος) ,ενώ χόρεψαν  οι καλύτεροι Χορευτές της σπουδαίας Σχολής Χορού Chorus LINE Βόλου ,σε Χορογραφίες και σκηνοθετική επιμέλεια  της εξαιρετικής  Χορογράφου κ. Βάσως Τηλιοπούλου ,που ενθουσίασαν το απαιτητικό κοινό του Βόλου.

\r\n\r\n

Τα κείμενα και την παρουσίαση του έργου και της ζωής των μεγάλων μας συνθετών Μ. Πλέσσα και Γ. Ζαμπέτα ,είχαν ο Αντιπρόεδρος του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» κ. Θ. Αστερίου και η Κατ. Σκόδρα, ενώ την  επιμέλεια της Βιντεοπροβολής  είχε για μια ακόμα φορά ο κ. Γ. Τζήκας ,ο οποίος παρουσίασε σπάνιες εικόνες από τα μεγαθήρια της Ελληνικής μουσικής και του κινηματογράφου  .

\r\n\r\n

Η πιο μεγάλη και  συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η στιγμή της βράβευσης και απονομής τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» Κ. Κ. Σκριάπα ,στον μεγάλο καλεσμένο της βραδιάς κ. Κώστα Σμοκοβίτη ,για την μεγάλη του προσφορά στην Ελληνική μουσική και  στη διαμόρφωση του σύγχρονου μουσικού μας Πολιτισμού , ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους φανατικούς του φίλους ,που κατέκλυσαν το Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελ. Μερκούρη» .

\r\n\r\n

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στη συναυλία αυτή παρουσιάστηκε  για πρώτη φορά  από τον Κ. Σμοκοβίτη  ,το τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τον αείμνηστο Γ. Ζαμπέτα σε μουσική Δημήτρη  Χιονά και στίχους  Θωμά  Αστερίου.

\r\n\r\n

Τέλος ,τα επόμενα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα του Συλλόγου Ελασσονιτών θα είναι οι τιμητικές εκδηλώσεις για τον Γιώργο Κατσαρό  και τον Μίμη Πλέσσα (με την παρουσία των ιδίων των συνθετών ) και ένα μεγάλο αφιέρωμα στους αείμνηστους Μάνο Λοΐζο και Σταύρο Κουγιουμτζή.

\r\r\r\r\r

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

\r\n\r\n

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

\r\n\r\n

« Κ.Ε.Δ.Ε.»

\r\n\r\n

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014

\r\n\r\n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

\r\n\r\n

Οι ιπτάμενοι καρναβαλιστές αποτελούν πραγματικό γεγονός που λαμβάνει χώρα επί

\r\n\r\n

δεκατέσσερα συναπτά έτη στην Ελασσόνα. Το πολύχρωμο ψηφιδωτό των αιωροπτεριστών καθώς

\r\n\r\n

κινείται αλλάζει μορφές και σχήματα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο κοινό.

\r\n\r\n

Το καρναβάλι στην Ελασσόνα περιλαμβάνει ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις στα δημοτικά

\r\n\r\n

διαμερίσματα με ευθύνη των πολιτιστικών συλλόγων τους, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την πορεία προς…την κορυφή. Μόνο που στην περίπτωσή της η κορυφή είναι κυριολεκτικά σε μεγάλο υψόμετρο, καθώς η αφετηρία της ξεχωριστής… ιπτάμενης παρέλασής της και των καρναβαλιστών που συμμετέχουν σε αυτήν βρίσκεται στην κορυφογραμμή λίγο έξω από την πόλη της Ελασσόνας, δίπλα από το δημοτικό διαμέρισμα του Δρυμού. Από εκεί πετούν οι μεταμφιεσμένοι αιωροπτεριστές μέχρι να προσγειωθούν στις υπώρειες του βουνού όπου τους υποδέχονται πλήθος κόσμου και τα παιδιά .

\r\n\r\n

Το πρωτότυπο Ιπτάμενο Καρναβάλι πραγματοποιείται για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά,

\r\n\r\n

υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας, των αεραθλητών της πόλης και του συλλόγου Αεραθλητών Λάρισας.

\r\n\r\n

Κατά την διάρκεια των πτήσεων, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για παιδιά με κλόουν και

\r\n\r\n

παιχνίδια και το σημαντικότερο, θα δοθούν στα παιδιά αρκετοί χαρταετοί για την Καθαρά Δευτέρα.

\r\n\r\n

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα διανεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, θα

\r\n\r\n

βραβευτεί η πιο πρωτότυπη και ευφάνταστη στολή και θα ακολουθήσει το παραδοσιακό φαγοπότι.

\r\n\r\n

Φέτος έχουμε κοντά μας…

\r\n\r\n

Τον πρόεδρο Πούτιν και τη νέα αρραβωνιαστικιά του…

\r\n\r\n

Τον Πέτρο Κωστόπουλο που μετά την πώληση της βίλας στη Μύκονο,

\r\n\r\n

την Μόνικα Μπελούτσι που ψάχνει τον νέο άνδρα στη ζωή της,

\r\n\r\n

και φυσικά την φροϊλαιν Μέρκελ, που είναι πάντα κοντά μας

\r\n\r\n

ψάχνει βίλα στον Όλυμπο…

\r\n\r\n

τη Lady Gaga να μας τραγουδήσει…

\r\n\r\n

και έρχεται να βρει το πλεόνασμά μας…

\r\n\r\n

… και……… όλα αυτά στον Αέραααααααααααα

\r\n\r\n

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014

\r\n\r\n

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα με διαφορετικές και γεμάτες

\r\n\r\n

φαντασία παρουσίες, με αεραθλητές από όλη την Ελλάδα . που θα πετάξουν στον ουρανό της Ελασσόνας

\r\n\r\n

με αλεξίπτωτα πλαγιάς έχοντας αποκριάτικα κουστούμια! Πρόκειται για ένα μοναδικό αλλά και

\r\n\r\n

πρωτότυπο happening που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

\r\n\r\n

Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν και paramotor, δηλαδή αλεξιπτώτα με μηχανή, που

\r\n\r\n

θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση πραγματοποιώντας πτήσεις μεγαλύτερης διάρκειας

\r\n\r\n

που θα φθάνουν ως την πόλη της Ελασσόνας.

\r\n\r\n

Οι αεραθλητές βάζουν την φαντασία, το κέφι, την ζωντάνια, τα πολύχρωμα αλεξίπτωτα και η

\r\n\r\n

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελασσόνας την οργάνωση και ο χορηγός «BIKE PARK – Σ. Γκατζιούρας»

\r\n\r\n

τα δώρα που θα επιβραβεύσουν αυτή την προσπάθεια των αεραθλητών.

\r\n\r\n

Θα ήταν κρίμα να μην παρακολουθήσετε από κοντά αυτή την μοναδική εκδήλωση, στην οποία θα

\r\n\r\n

υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους (κλόουν, παιχνίδια και χαρταετοί).

\r\n\r\n

Χώρος απογείωσης είναι η κορυφή μετά το Δ.Δ. Δρυμού και χώρος προσγείωσης ο χώρος που

\r\n\r\n

βρίσκεται, στο 4 χλμ Ελασσόνας – Δεσκάτης.

\r\n\r\n

Χορηγός του 14ου

\r\n\r\n

.

\r\n\r\n

ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ είναι το κατάστημα «BIKE PARK» Σ. Γκατζιούρας.

\r\n\r\n

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

\r\n\r\n

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

\r\n\r\n

09:30-10:00 Συγκέντρωση στο χώρο προσγείωσης, στο 4 χλμ Ελασσόνας – Δεσκάτης, δηλώσεις

\r\n\r\n

συμμετοχής και ενημέρωση των διαγωνιζόμενων .

\r\n\r\n

12:00 Έναρξη πτήσεων

\r\n\r\n

14:00 Λήξη πτήσεων Ιπτάμενων Καρναβαλιών

\r\n\r\n

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014»

\r\n\r\n

Για μία ακόμη χρονιά δεν θα λείψει και ο διαγωνισμός για το ιπτάμενο καρναβάλι που θα κερδίσει

\r\n\r\n

τις εντυπώσεις των θεατών και της επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας. Ετοιμάστε τις πολύχρωμες στολές

\r\n\r\n

σας, βαφτείτε με χρώματα και ελάτε να διαγωνιστείτε. Τα δώρα θα επιβραβεύσουν την προσπάθειά και

\r\n\r\n

την φαντασία των αεραθλητών. Μετά την λήξη της εκδήλωσης θα παραχωρηθεί γεύμα προς όλους τους 

\r\n\r\n

συμμετέχοντες και θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

\r\n\r\n

Και φυσικά όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζετε , όλα τα παραπάνω είναι σε άμεση συνάρτηση με τις

\r\n\r\n

καιρικές συνθήκες . Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ μόνο αν πετάξουν πάνω από 15 αθλητές στο ατομικό.

\r\n\r\n

Προλάβετε και δηλώστε συμμετοχή στη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας.

\r\n\r\n

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ «ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2014»

\r\n\r\n

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :

\r\n\r\n

• Κ.Ε.Δ.Ε. : 2493025440, e-mail: deptakal@gmail.com

\r\n\r\n

• Αεραθλητές Ελασσόνας : Παπαστερίου Κων/νος: 6944721417 , e-mail: kostaspapas@gmail.com

\r\n\r\n

– Δημήτρης Πολύζος : 6974007503

\r\n\r\n

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ: ΕΛΑΣΣΟΝΑ

\r\n\r\n

«ΜΕΛΑΣΤΡΟΝ» : 2493025590

\r\n\r\n

«ΔΙΑΣ» : 2493024500

\r\n\r\n

«RIVER SIDE» : 2493022580

\r\n\r\n

«ΟΛΥΜΠΙΟΝ» : 2493022278

\r\n\r\n

«ΧΑΜΟΣ PLACE»: 2493029515

\r\n\r\n

ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

\r\n\r\n

«ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ» : 2493041377

\r\n\r\n

«ΛΑΝΑΡΙ» : 2493041210

\r\n\r\n

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» : 2493041180

\r\n\r\n

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:

\r\n\r\n

ΞΕΝΩΝΑΣ : 2492081400

\r\n\r\n

ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:

\r\n\r\n

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ: 2493051638

\r\n\r\n

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:

\r\n\r\n

ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΛΛΟΥ : 6976783461

\r\n\r\n

ΛΑΡΙΣΑ

\r\n\r\n

«ΔΙΟΝΥΣΟΣ» : 2410230101-104

\r\n\r\n

«GRAND HOTEL» : 2410537251-9

\r\n\r\n

\r\r\r\r\r

Το Λιβάδι και οι μουσικοί του τίμησαν το Σταύρο Κουγιουμτζή

Το Λιβάδι και οι μουσικοί του τίμησαν το Σταύρο Κουγιουμτζή

\r\n

Συντάκτης: Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014

\r\n\r\n\r\n

 

\r\n\r\n\r\n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

\r\n\r\n

Η μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη με τίτλο «Γύρνα τις ώρες» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου και έλαβε χώρα την Κυριακή 9/2 στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ζαννείου Μορφωτικού κέντρου Λιβαδίου. Η φανερά συγκινητική ατμόσφαιρα, επιφορτίστηκε και από την παρουσία δύο πολύ σημαντικών προσώπων στη ζωή του συνθέτη, αυτή της συζύγου του, κυρίας Αιμιλίας Κουγιουμτζή καθώς και του στιχουργού, ποιητή και συγγραφέα κυρίου Φίλιππου Γράψα. Η παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα του Συλλόγου ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το πρώτο μέρος του προγράμματος, για να τους διαδεχτεί η Ορχήστρα Λιβαδιωτών Φίλων της Μουσικής με ερμηνευτές το Θάνο Παπανικολάου και την Κωνσταντίνα Κάλφα. Μικροί και μεγάλοι μουσικοί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και μουσικοδιδάσκαλου Μπίσμπα Λάζαρου, καθήλωσαν το κοινό το οποίο αποχώρησε ενθουσιασμένο, συγκινημένο. Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους επίτιμους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή εκδήλωση και το Λιβάδι, την κυρία Αιμιλία Κουγιουμτζή και τον κύριο Φίλιππο Γράψα, όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και την κυρία Τσιτσανούδη – Μαλλίδη Νικολέτα, επίκουρη καθηγήτρια του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης και την επιμέλεια των κειμένων.

\r\n\r\n

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA\r\n
 

\r\nτσιτσανουδη,γραψας,κουγιουμτζη [8]

\r\n

\r\r\r\r\r

Τελική Γ.Σ. Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» στην Ελασσόνα την Κυριακή 15 Δεκ. 2013 και ώρα 10.00 π.μ. -Μια μεγάλη πορεία προς το Μέλλον μιας πολυβραβευμένης Εθελοντικής Οργάνωσης -Καλούνται όλοι οι Εκπρόσωποι των Μελών του Δικτύου να εκλέξουν το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας τους

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

 

 

\r\n\r\n

                                                              

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ   ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

\r\n\r\n

«ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

\r\n\r\n

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ   ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

\r\n\r\n

The Network of   Associations of the Prefecture of Elassona and Overseas
\r\n   emigrants «Perrevia», Secondary Non Governmental Organization,   ELASSONA LARISAS -GREECE

\r\n\r\n

EMail:   info@diktioelassonas.gr

\r\n\r\n

ΤΗΛ.ΕΠΙΚ.:   Πρόεδρος:6974-881944 FAX:   24930-22579

\r\n\r\n

Ελασσόνα (40200)

\r\n\r\n

www.diktioelassonas.gr

ΕΛΑΣΣΟΝΑ, 25/11/2013

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:730/25-11-2013

       

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

\r\n\r\n

Προς Συλλόγους-Μέλη Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Αγαπητά Μέλη των ΔΣ  των Συλλόγων-Μελών του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,

\r\n\r\n

Αγαπητοί  μας  Συμπατριώτες ,

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Κατ’ αρχή εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ  του Δικτύου ,σας στέλνουμε  πατριωτικούς χαιρετισμούς και τις καλύτερες ευχές μας για υγεία ,κάθε πρόοδο και επιτυχία στο έργο σας .

\r\n\r\n

Επίσης ,  θέλουμε να σας συγχαρούμε για τον μεγάλο αγώνα που κάνετε ,μέσα από τους Συλλόγους σας  και τον οποίο ,πάντα, με ενδιαφέρον παρακολουθούμε ανελλιπώς , αφού διοργανώνετε  σπουδαίες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον Πολιτισμό μας και προσφέρουν τόσα στην τοπική κοινωνία ,όπου και δραστηριοποιείστε , τηρώντας  τις παραδόσεις ,την ιστορία ,τις τέχνες ,τα Γράμματα ,τις Επιστήμες  κ.ά. και αναδεικνύοντας τον τόπο σας σε όλο τον κόσμο.

\r\n\r\n

Παρά την επιθυμία μας να παραβρισκόμαστε σε κάθε εκδήλωσή σας , που πάντα μας καλείτε  και σας  ευχαριστούμε για την μεγάλη αυτή τιμή ,αυτό ,δυστυχώς, παρά την δική μας έντονη επιθυμία να βρισκόμαστε παντού , όπου χτυπά η καρδιά του Δικτύου και των Συλλόγων -Μελών του, δεν είναι εφικτό να συμβαίνει πάντα , ,λόγω του φόρτου εργασίας μας  (υλοποίηση προγραμμάτων ,δράσεις Δικτύου ,παρεμβάσεις κλπ) ,αλλά και των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων ,που απαιτούν πολλά έξοδα σε περίοδο κρίσης, οπότε και οι μετακινήσεις ,πλέον ,έχουν καταστεί δύσκολες για όλους  .

\r\n\r\n

Παρακολουθούμε ,φυσικά  ,κάθε προσπάθειά σας και όπου μπορούμε βοηθάμε στην υλοποίηση των εκδηλώσεων  και στην καλύτερη οργάνωσή τους με στελέχη μας ,με παρεμβάσεις μας ,αλλά και δημοσιότητα ,μέσω των ιστοσελίδων του Δικτύου.

\r\n\r\n

Θα πρέπει  να δείξετε κατανόηση πάνω σε αυτό το θέμα και να ξέρετε ότι τόσο ο Πρόεδρος ,όσο και όλο το ΔΣ εκτιμούν πολύ τον αγώνα σας , είμαστε περήφανοι για τα Μέλη μας και φυσικά ,το Δίκτυο αγκαλιάζει ,με τον ίδιο τρόπο ,όλους ανεξαίρετα τους Συλλόγους, γνωρίζοντας με πόση δυσκολία επιτελούν το έργο τους και «φυλάνε Θερμοπύλες » ,για τον πολιτισμό και για τους κατοίκους που εκπροσωπούν,ιδιαίτερα στα μικρά χωριά ,που δυστυχώς ερημώνουν  .

\r\n\r\n

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

\r\n\r\n

Έχουν ,αγαπητοί μας Συμπατριώτες ,περάσει , ήδη, 6,5 χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας όλων των Συλλόγων του σημερινού Δήμου Ελασσόνας και όλων των Αποδήμων ,σε όλη την υφήλιο (19/5/2007)  ,του γνωστού ,πλέον ,σε όλους , «Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», που από τη πρώτη στιγμή αγκάλιασε ,όλους ,ανεξαίρετα, τους Συλλόγους της περιοχής μας και φυσικά τους Αποδήμους στην Ελλάδα και τον κόσμο.

\r\n\r\n

Η δημιουργία του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση  και  είναι μια μεγάλη κατάκτηση της τοπικής μας κοινωνίας ,που για άλλες περιοχές είναι ακόμα ζητούμενο ,αφού ,ενώ είναι διακαής πόθος τους  να μπορέσουν να συστήσουν και εκείνες μια Ομοσπονδία και να ενώσουν τις δυνάμεις όλων των Συλλόγων τους , δυστυχώς δεν το έχουν ακόμα καταφέρει.

\r\n\r\n

Αυτό ,καταδεικνύει πόσο σπουδαία και μεγάλη είναι  η δική μας κατάκτηση ,δηλ. όλων μας , να ιδρύσουμε ένα σύγχρονο ,ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο ,πρωτοποριακό ,δυνατό ,διεκδικητικό και δίκαιο Δίκτυο Συλλόγων ,που αποτελεί Πρότυπο για όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις στην Ελλάδα ,γιατί φέρνει νέες ιδέες και υλοποιεί δράσεις . Για τον λόγο αυτό ,πρέπει και να το στηρίξουμε και να το δυναμώσουμε ,γιατί μόνο μέσα από τη συνεργασία μας και την κοινή μας δράση , μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα ,απέναντι σε οποιασδήποτε μορφής εξουσία ,που ,φυσικά ,μας θέλει διηρημένους και ως εκ τούτου αναποτελεσματικούς .

\r\n\r\n

Η δημιουργία αλλά ,κυρίως, η εύρυθμη λειτουργία του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» δεν  είναι καθόλου τυχαία  , αφού είναι αποτέλεσμα πολλής και σοβαρής εθελοντικής  εργασίας όλων των Μελών του ΔΣ ,δεκάδων εθελοντών και συνεργατών , χιλιάδων εργατοωρών , δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων , δεκάδων παρεμβάσεων σε φορείς ,χιλιάδων επικοινωνιών , πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων ,πάνω σε όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή του Δήμου Ελασσόνας ,διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή και τους σπουδαίους κατοίκους της.

\r\n\r\n

Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» , πρέπει να  αποτελεί καμάρι όλων μας ,αφού η δύναμή του είστε όλοι εσείς ,δηλ.  οι εβδομήντα (70) δυνατοί και δραστήριοι Σύλλογοι-Μέλη του ,που σε καιρούς δύσκολους ,χωρίς τη βοήθεια κανενός ,κρατάτε ψηλά τον πολιτισμό μας ,την ιστορία μας και αναδεικνύετε και τιμάτε τον τόπο ,στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

\r\n\r\n

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

\r\n\r\n

Αγαπητοί μας Φίλοι,

\r\n\r\n

όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και φυσικά  και κατά την τελευταία  τριετία,  ζήσαμε πολλές συγκινήσεις ,μέσα από το εθελοντικό έργο του Δικτύου, στηρίξαμε πάντα τους Συλλόγους που μας ζήτησαν τη βοήθειά μας  ,συνδιοργανώσαμε πολλές εκδηλώσεις με τα Μέλη μας ,ενημερώναμε  ανελλιπώς (με συναντήσεις ,ημερίδες,e-mail,τηλέφωνα κ.ά. )  ,μέσα από το Διαδίκτυο και τα Social Media  για κάθε τι νέο  και για κάθε εξέλιξη στο χώρο των εθελοντικών οργανώσεων στην Ελλάδα (νέοι νόμοι ,καλές πρακτικές κ.΄.α)   ,για τα Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα (τα οποία μάλιστα αρκετοί Σύλλογοι αξιοποίησαν, όπως το Πρόγραμμα LEADER  κ.ά. ), υλοποιήσαμε ως Δίκτυο δύο Ευρωπαϊκά Προγράμματα  του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ,παίρνοντας μάλιστα την υψηλότερη βαθμολογία  ανάμεσα σε εκατοντάδες οργανώσεις ,δίνοντας δουλειά σε 160 ανέργους τα τελευταία δύο χρόνια και παράλληλα βοηθώντας τον Δήμο Ελασσόνας και τους Συλλόγους μας στο έργο τους (ψηφιοποίηση υλικού , δημιουργική απασχόληση παιδιών , μελέτες για έργα στα χωριά, δημιουργία ιστοσελίδων , καθαρισμό κοινόχτηστων χώρων ,μονοπάτια κ.α΄) , ασχοληθήκαμε συστηματικά με τον Πολιτισμό ,το περιβάλλον ,την κοινωνική αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας και κυρίως παλεύουμε για την ανάδειξη της περιοχής μας και του Ολύμπου , προκειμένου να δημιουργηθεί αναπτυξιακή δυναμική και Βιώσιμη Ανάπτυξη  , έτσι ώστε να βρουν κερδοφόρα απασχόληση οι νέοι μας για  να μην αναγκάζονται να ξενιτευτούν σε ξένες χώρες )Κοκκινοπηλός ,καταφύγια ,ανάδειξη προϊόντων κ.ά) .

\r\n\r\n

Είναι καθήκον όλων μας να παλέψουμε ενωμένοι και ανεξάρτητοι ,από κάθε είδους κακόβουλη επιρροή , για μια καλύτερη προοπτική στον τόπο μας ,που τώρα ,σε περίοδο κρίσης , έχει τόση ανάγκη και που ,δυστυχώς ,τόσο έχει αδικηθεί απ’ όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν τις τύχες του. Το χρωστάμε στα παιδιά μας .

\r\n\r\n

Οι Σύλλογοί μας ,που αποτελούν την Κοινωνία των Ενεργών Πολιτών της περιοχής, δηλ. ότι πιο υγιές διαθέτει η περιοχή της Ελασσόνας και του Ολύμπου   ,δεν μπορούν να μένουν απαθείς σε όλα αυτά  που συμβαίνουν και επηρεάζουν τόσο τις ζωές μας , στην ανεργία ,στην καταστροφή του περιβάλλοντος , στην ανέχεια ,στα αδιέξοδα της Νέας Γενιάς ,στην απασχόληση και τόσα άλλα .

\r\n\r\n

Πρέπει ,όσο ποτέ άλλοτε να μείνουμε ενωμένοι ,να δυναμώσουμε το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και ,φυσικά ,τους Συλλόγους μας ,που αποτελούν τους μόνους γνήσιους εκφραστές της κοινωνίας των χωριών μας ,αλλά και των ενεργών πολιτών που εκπροσωπούμε και να διεκδικήσουμε ,όλοι μαζί ,την πρόοδο για την περιοχή μας , να γίνουν έργα μέσα από το ΕΣΠΑ (αποπεράτωση φράγματος Αγιονερίου ,καταφύγια στον Όλυμπο, πίστα Καλλιθέας, Πλανητάρια, Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΟΣ», υποδομές ,οικονομικά κίνητρα για επιχειρήσεις ,πιστοποιήσεις τοπικών προϊόντων ,ανάπτυξη Κοινωνικής Οικονομίας  κ.ά.)  , να αναδείξουμε τον Όλυμπο και να τον μετατρέψουμε σε ένα αναπτυξιακό εργαλείο για όλη την περιοχή (αξιοποίηση Κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού με την μετατροπή τους σε Πρότυπο Ορειβατικό Κέντρο κ.ά. ) , να αναδείξουμε τα τοπικά μας προϊόντα ,έτσι ώστε να βρουν νέες αγορές ,που σημαίνει απασχόληση για τους κατοίκους της περιοχής μας , να στηρίξουμε τους Νέους Αγρότες ,να συμβουλεύσουμε τη Νέα Γενιά και τους νέους επιστήμονες πως  να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις και να μείνουν κοντά στα σπίτια τους , να τους δώσουμε όλη εκείνη την τεχνογνωσία που τους χρειάζεται, να προστατέψουμε το περιβάλλον ,να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσκολία  και γενικά να διεκδικήσουμε όλα τα δικαιώματά μας ,ως Κοινωνία  ,τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ,όσο και από την Κεντρική Διακυβέρνηση.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Σημειώνουμε και πάλι ότι  το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,είναι κατάκτηση όλων των Συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας αλλά και όλων των Αποδήμων  και αποτελεί ,πλέον, έναν σοβαρό φορέα για τον τόπο ,με αίσθηση του καθήκοντος και μεγάλου κύρους, γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό στη συνεργασία του Δικτύου με τρίτους, που δείχνουν να εκτιμούν και να σέβονται το έργο που αυτό επιτελεί, θεωρώντας το ,μάλιστα ,ως Πρότυπο Καλής Πρακτικής εντός και εκτός Ελλάδος.

\r\n\r\n

Έχει ,δε, κληθεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδος για να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του με εξαιρετική επιτυχία, ενώ έχει την Προεδρία του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας ,του Παρατηρητηρίου των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών Θεσσαλίας ,είναι στη Διοίκηση  του Πανελλήνιου Παρατηρητήριου ,δηλ. όλων αυτών των θεσμικών οργάνων που παίζουν σημαντικό ρόλο στο θέμα του Εθελοντισμού στην Ελλάδα και διεκδικούν διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων ,αξιοκρατία και δικαιοσύνη για όλους και φυσικά την κατανομή των πόρων προς όλους τους Συλλόγους ,ανά την Ελλάδα.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Επίσης , θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» , μέσα από σοβαρή και αδιάκοπη εργασία ,  διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια τύπου Γ’ ,γεγονός που είναι και δύσκολο να το επιτύχει κανείς ,αλλά και σπάνιο, που του δίνει το δικαίωμα να υλοποιεί Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα ,υλοποίησε μεγάλες δράσεις που ταξίδεψαν και διαφήμισαν τον τόπο σε όλο τον κόσμο ( Εκδηλώσεις ανάδειξης και προβολής ,Συνέδρια, Ράλι αντίκα, συναυλίες , Τηλεοπτικές Εκπομπές ,Τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό κλπ) , κατατάχθηκε στις 20 καλύτερες οργανώσεις στην Ελλάδα  σε διαγωνισμό της «Κίνησης Πολιτών «(οι βραβεύσεις έγιναν στην Παλιά Βουλή στις 19 Νοεμβρίου 2013 ,με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Καρ. Παπούλια  ), είναι Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού –ECTN (Μέλη από 12 χώρες) , εκκρεμεί η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Τεχνολογικό Παν/μιο Κύπρου σε θέματα Παιδείας ,Επιστήμης και Τεχνολογίας ,όπως επίσης και για  την υποβολή κοινών προτάσεων για Ευρωπαϊκά Προγράμματα στις Βρυξέλλες, ταξίδεψε δύο φορές στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , με το ΤΕΙ , την Ακαδημία Αθηνών , με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ,με άλλα Δίκτυα και Ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδος .

\r\n\r\n

Και όπως προαναφέραμε έχει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων για το έργο που επιτελεί και η καλή του φήμη ταξιδεύει παντού ,διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή του Θεσσαλικού Ολύμπου  .

\r\n\r\n

Αντιλαμβάνεστε ,λοιπόν , πόσο σοβαρή διαδικασία είναι η ανανέωση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αφού ,ήδη ,έκλεισαν τρία χρόνια από τις τελευταίες εκλογές  και το  νέο ΔΣ , όχι μόνο θα πρέπει να κρατήσει το υψηλό επίπεδο της δράσης του ,αλλά και να την επεκτείνει ,αφού ο μεγάλος αγώνας του εθελοντισμού δεν τελειώνει ποτέ .

\r\n\r\n

Η κρίση που μαστίζει τη χώρα και φυσικά την περιοχή μας ,θέλει δυνατές Οργανώσεις , σύγχρονες ,με υψηλή τεχνογνωσία και ανθρώπους που να εργάζονται συστηματικά , με γνώσεις, πείσμα και επιμονή ,διεκδικώντας διαφάνεια, πρόοδο ,ανάπτυξη και δικαιοσύνη.

\r\n\r\n

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

\r\n\r\n

ΕΛΑΣΣΟΝΑ –ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013  και ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ 15 ΔΕΚ .2013

\r\n\r\n

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

\r\n\r\n

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» καθορίζεται ότι το κυρίαρχο σώμα του Δικτύου αποτελεί η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των ταμειακά εντάξει Σωματείων-μελών.

\r\n\r\n

(Ταμειακά εντάξει θεωρούνται τα Σωματεία που έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι και του έτους που διανύεται κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης).

\r\n\r\n

Επίσης, σύμφωνα με το καταστατικό η θητεία του Δ.Σ. του Δικτύου είναι τριετής και ως εκ τούτου θα πρέπει να γίνουν εκλογές για την εκλογή νέου Δ.Σ, για τα επόμενα τρία χρόνια ,ήτοι για το χρονικό διάστημα από 1/1/2014 έως 31/12/2016.

\r\n\r\n

Σημειώνεται ότι τα μέλη του σημερινού Δ.Σ. του Δικτύου έχουν εκλεγεί στην Τακτική Γενική  Συνέλευση στις 5 Δεκεμβρίου  2010 .

\r\n\r\n

Για τον λόγο αυτό

\r\n\r\n

Σας καλούμε

\r\n\r\n

Στην  Τακτική  Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» .

\r\n\r\n

Τόπος Διεξαγωγής:              Ελασσόνα- Αίθουσα Α.Ε.ΝΟ.Λ.   Α.Ε. – Κτίριο ΚΕΔΕ 

\r\n\r\n

1η  ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  :            Κυριακή , 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013   και ώρα 10.00 π.μ.

\r\n\r\n

ΕΠΑΝΑΛ.  ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:   Kυριακή 15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2013 και ώρα  10.00 π.μ. (τελική )

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Ημερήσια Διάταξη  :

\r\n\r\n

  \r\n
 1. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης
 2. \r\n

 3. Διοικητικός-Οικονομικός  Απολογισμός δράσης από τον Πρόεδρο και τον  Ταμία του Δικτύου .  (από 6/12/2010  μέχρι και σήμερα).
 4. \r\n

 5. Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ.
 6. \r\n

 7. Παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων  με εισήγηση διάρκειας 5 λεπτών έκαστος.
 8. \r\n

 9. Εκλογή με μυστική ψηφοφορία των ΕΝΝΕΑ μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
 10. \r\n

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας (50% +1 μέλος) ,η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2013 , στις 10.00 π.μ.   ,στον ίδιο χώρο, οπότε  η συνεδρίαση βρίσκεται σε απαρτία  μόνο με τα- παρόντα στη Συνέλευση- Μέλη του Δικτύου.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Οι όροι συμμετοχής των εκπροσώπων των Συλλόγων –Μελών στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ,σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού καθορίζονται ως εξής:

\r\n\r\n

  \r\n
 1. Οι τακτικές Γενικές Συνελεύσεις αποτελούνται από τους διορισμένους νομίμως εκπροσώπους των Σωματείων-μελών, που είναι εγγεγραμμένα στη δύναμη του Δικτύου  (ένας εκπρόσωπος ανά σωματείο-μέλος).
 2. \r\n

 3. Δεν επιτρέπεται η εκπροσώπηση σωματείου από εκπρόσωπο άλλου σωματείου και οι εκπρόσωποι πρέπει να είναι μέλη του Σωματείου-μέλους.
 4. \r\n

 5. Η νομιμοποίηση των εκπροσώπων των σωματείων θα γίνεται με επικυρωμένο από το Σωματείο-μέλος αντίγραφο πρακτικού του διορισμού του εκπροσώπου και τη συμπλήρωση του «ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΊΟΥ» .
 6. \r\n

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Για τον λόγο αυτό ,σας επισυνάπτουμε Υπόδειγμα «ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ» για τον Εκπρόσωπό σας   στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου στις 8 Δεκεμβρίου 2013,  το οποίο και παρακαλούμε να έχει συμπληρωμένο και θεωρημένο , ο εκπρόσωπος του κάθε Συλλόγου  ,το οποίο και θα το παραδώσει στη Γραμματεία της Συνέλευσης ,προκειμένου να παραλάβει την ειδική Κάρτα Εκπροσώπου Μέλους ,με την οποία και θα λάβει μέρος σε όλες τις διαδικασίες της Συνέλευσης και να ασκήσει το δικαίωμα και του «ΕΚΛΕΓΕΙΝ» και του «ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ».

\r\n\r\n

Αγαπητοί μας Συμπατριώτες ,

\r\n\r\n

Επειδή ,η Συνέλευση αυτή ,είναι ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ για  το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», πιστεύουμε να αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα της παρουσίας σας σε αυτή . Την ιδιαίτερη προσοχή μας συγκεντρώνουμε όλοι , φυσικά , στην Επαναληπτική ,αλλά και τελική ,Γενική Συνέλευση ,που θα γίνει στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 , σημειώνοντας ότι η ΓΣ στις 15 Δεκ. 2013 θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τα παρόντα Μέλη , προκειμένου  οι εκπρόσωποι των μακρινών Συλλόγων να αποφύγουν τις διπλές μετακινήσεις ,αφού θα μετακινηθούν από πολύ μακριά ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,Κατερίνη ,Λάρισα) και ίσως να αδυνατούν να συμμετέχουν και στις δύο Γ.Σ. ,οπότε η παρουσία τους στην 2η και τελική Γ.Σ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη .

\r\n\r\n

Παράκληση του Προέδρου αλλά και των μελών του Δ.Σ. είναι να υποβληθούν υποψηφιότητες, από όλους όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ,μέσα από συλλογική εργασία ,αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση , που διαμένουν στην Ελασσόνα και σε όλη την παρολύμπια περιοχή και να συμμετέχουν στο ΝΕΟ Συμβούλιο του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» , που έχει κατορθώσει να ενώσει ,για πρώτη φορά στην ιστορία , εβδομήντα  (70)   Συλλόγους και να αποτελεί κόσμημα και διαφήμιση για έναν ευλογημένο τόπο ,όπως είναι η πρώην επαρχία Ελασσόνας, με δράσεις και πρωτοβουλίες που το καταξίωσαν στη συνείδηση όλων ,που παρακολουθούν με εκτίμηση και θαυμασμό την πορεία του.

\r\n\r\n

Είναι σημαντικό να ανήκει κάποιος στο ΔΣ ενός τόσο μεγάλου Φορέα ,που αλλάζει τα πράγματα στον τομέα του Εθελοντισμού στην Ελλάδα και που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη μιας ολόκληρης περιοχής και σε αυτό το νέο ΔΣ οι Σύλλογοι της περιοχής Ελασσόνας ,πρέπει να έχουν ισχυρή παρουσία ,αφού έτσι στηρίζεται πραγματικά το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» δηλ. με τους ανθρώπους που διαμένουν ΜΟΝΙΜΑ  στην περιοχή και όχι κυρίως με τους Απόδημους ,όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Αυτό το καθεστώς πρέπει να αλλάξει και την μοίρα του Δικτύου πρέπει να την αναλάβουν ,κατά κύριο λόγο ,οι Σύλλογοι της περιοχής ,εκλέγοντας τον ανώτερο δυνατό αριθμό μελών στο ΔΣ ,που είναι έξι(6) .

\r\n\r\n

Σημειώνουμε ότι στη Γενική Συνέλευση μπορείτε να παραβρεθείτε με περισσότερα του ενός Μέλη του Συλλόγου σας ,δεδομένου ότι οι συζητήσεις είναι ανοικτές και διάφανες ,πλην ,όμως, ένα μόνο ,ο νόμιμος εκπρόσωπος του Συλλόγου σας , θα διατηρεί το δικαίωμα της ψήφου κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.

\r\n\r\n

Σημειώνουμε ότι ο εκπρόσωπός σας ή και  ο υποψήφιος για το ΔΣ του Δικτύου ,δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου σας ,αρκεί ,όμως να νομιμοποιείται από απόφαση του ΔΣ και να έχει την πληρεξουσιότητα με το ‘ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ» ,που πρέπει ο Σύλλογός σας να συμπληρώσει , να υπογράψει και να σφραγίσει με την σφραγίδα του Συλλόγου σας.

\r\n\r\n

Είναι ,λοιπόν, ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας η συνάντηση  των  μελών του Δικτύου και η εκλογή του νέου ΕΝΝΕΑΜΕΛΟΥΣ Διοικητικού Συμβουλίου ,που θα αναλάβει τις τύχες του Δικτύου για τα επόμενα τρία (3) χρόνια ,θα ανοίξει ,ακόμα περισσότερο , τα φτερά του στον μαγικό κόσμο του Εθελοντισμού και της προσφοράς στον τόπο και στην Κοινωνία  .

\r\n\r\n

Μην ξεχνάτε ,ότι μόνο με τη συνεργασία όλων μας και τη συντονισμένη πορεία ,μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας ,τα παιδιά μας και την επαρχία ολόκληρη.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Για τον λόγο αυτό ,θα ήταν μεγάλη η χαρά μας και η τιμή να συναντηθούμε στην κορυφαία αυτή εκδήλωση του Δικτύου μας , στην Ελασσόνα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου ή στην Επαναληπτική Γ.Σ. στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία της  ΑΕΝΟΛ Α.Ε.

\r\n\r\n

Σας περιμένουμε  και καλή αντάμωση .

\r\n\r\n

Οδηγίες για τη Συνέλευση θα βρείτε στη ιστοσελίδα μας www.diktioelassonas.gr .Επισκεφτείτε την.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ :Ειδικό Πληρεξούσιο συμμετοχής στη ΓΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Με τιμή

\r\n\r\n

Για το Δ.Σ .του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

\r\n\r\n

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ο Πρόεδρος

                       Η  Γενική    Γραμματέας

Σκριάπας   Κων/νος

                      Μπουζούκη Ελισσάβετ

Οικονομολόγος,   Σύμβουλος Ανάπτυξης

                      Οικονομολόγος

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

\r\n\r\n

Σκριάπας Κων/νος

\r\n\r\n

–Οικονομολόγος-Σύμβουλος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας

\r\n\r\n

(Σύλλογος Ελασσονιτών Ν.Μαγνησίας)

\r\n\r\n

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :Mπουζούκη Ελισσάβετ

\r\n\r\n

Οικονομολόγος -Διοίκηση Επιχ/σεων και Οργανισμών («Πολιτιστικό Προξενείο» Ελασσόνας)

\r\n\r\n

ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:

\r\n\r\n

Κόνιαρη Ελένη –

\r\n\r\n

Επισκέπτρια Υγείας-  ( Σύλλογος των εν Αθήναις Αντιχασιωτών-)

\r\n\r\n

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’ –ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ : Αστερίου Θωμάς  –

\r\n\r\n

Οικονομολόγος  (Σύλλογος Ελασσονιτών Λάρισας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ»)

\r\n\r\n

ΤΑΜΙΑΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Φουρκιώτης Κων/νος – Στρατιωτικός ε.α. . (Αθλητικός Σύλλογος ¨ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ¨)

\r\n\r\n

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ,ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

\r\n\r\n

Φουνταρλή Ανδρομάχη Καθηγήτρια Φιλόλογος ( ΧΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ )

\r\n\r\n

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

\r\n\r\n

Κελεπούρη Καίτη –Ιατρός Κυτταρολόγος

\r\n\r\n

(Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθίου «Πύθιος Απόλλωνας»  )

\r\n\r\n

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ,ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ:

\r\n\r\n

Λιόλιος Θωμάς –

\r\n\r\n

Αστυνομικός (Πολιτιστικός Σύλλογος Δολίχης «Η Τριπολίτιδα»).

\r\n\r\n

YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:

\r\n\r\n

Λιάκος Νικόλαος- Εκπαιδευτικός

\r\n\r\n

(Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλανίδας   )

\r\n\r\n

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

\r\n\r\n

Το Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» είναι Δευτεροβάθμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση  και εκπροσωπεί ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (70) Συλλόγους Ελασσονιτών από την πρώην επαρχία Ελασσόνας ,από όλη την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο .

\r\n\r\n

Στα άμεσα ενδιαφέροντα του είναι θέματα Πολιτισμού,Περιβάλλοντος ,Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Οικονομία ς. Υλοποιεί Συνέδρια,Ημερίδες ,Σεμινάρια ,ΦΕΣΤΙΒΑΛ,πολυήμερες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα , παρουσιάζει Τηλεοπτικές Εκπομπές,Εργαστήρια ,Συμβουλευτική ,παρουσιάζει διαλέξεις, συμμετέχει ενεργά στην Κοινωνική Διαβούλευση,συνεργάζεται με άλλα Δίκτυα ,Πανεπιστήμια,Φορείς και ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών και υλοποιεί Συλλογικές δράσεις με τους Συλλόγους-Μέλη του για τον Άνθρωπο και τον Μέλλον του .Είναι Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού ECTN και σε άλλα  ΕυρωπαΙκά Δίκτυα και Task Forces.  Yλοποιεί Εθνικά και Ευρωπαϊκά Ποργράμματα υπηρετώντας την Κοινωνία των Ευρωπαίων Πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ των λαών της Ευρώπης και του κόσμου .

\r\n\r\n

Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και θεωρείται ως Πρότυπο Καλής Πρακτικής στο χώρο των Εθελοντικών Οργανώσεων .

\r\n\r\n

ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Στην Ελασσόνα σήμερα την 8 Δεκεμβρίου   του έτους 2013  το ΔΣ του Σωματείου με την επωνυμία………………………………………………………………………………………………………………………. και έδρα ………………………………………………… δ η λ ώ ν ο υ μ ε  ότι διορίζουμε ειδικ.. πληρεξούσιο και αντιπρόσωπο τ.. ……………………………………………….του ………………………….., κάτοικο …………………………………………….με αριθμό δελτίου ταυτότητας ……………………………., και του παρέχουμε

\r\n\r\n

την ειδική εντολή, πληρεξουσιότητα και το δικαίωμα να συμμετάσχει

\r\n\r\n

στην εκλογο-απολογιστική  Συνέλευση του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» στις 8 Δεκεμβρίου 2013

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

και να εκπροσωπήσει   το ανωτέρω σωματείο μας ως εκπρόσωπός μας , ασκώντας ελεύθερα το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, όπως επίσης και κάθε άλλη ενέργεια που θα απαιτηθεί από τις διαδικασίες .

\r\n\r\n

Επίσης ,δηλώνουμε ότι το πληρεξούσιο αυτό ισχύει για τον εκπρόσωπό μας και για την περίπτωση πραγματοποίησης επαναληπτικής Γεν. Συνέλευσης στις 15 Δεκ. 2013  ,αν δεν υπάρχει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό απαρτία στην πρώτη Γεν. Συνέλευση στις 8/12/2013.

\r\n\r\n

Για το ΔΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ο   Πρόεδρος του ΔΣ

Ο   Γεν. Γραμματέας του ΔΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                                                             ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

\r\n\r\n

(Υπογραφές – Σφραγίδα Συλλόγου)

\r\n\r\n

ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:…………………………………..

\r\n\r\n

EMAIL: …………………………………………………………..

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με το παρόν ΕΙΔ. ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ το Σωματείο σας παρέχει διπλή εξουσιοδότηση  στον φέροντα δηλ. τόσο για την εκπροσώπησή του στην Εκλογο-απολογιστική Γ.Σ ,όσο και για την τυχόν υποψηφιότητά του στο νέο ΔΣ  ,εφόσον το επιθυμεί.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\r\r\r\r

Ειδήσεις από το In.gr
 • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.