rnrnrn

Παγκόσμιο Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων

Δίκτυο Περραιβία

Δευτεροβάθμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση για τον Άνθρωπο,

το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

The Network of Associations of the Prefecture of Elassona and Overseas emigrants

"Perrevia", Secondary Non Governmental Organization, Elassona, Larisa - Greece

ΔΙΚΤΥΟ ΜΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ:ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΣ -ΛΑΡΙΣΑ 3 ΜΑΙΟΥ 2014 -ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

                                                              

ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΜΚΟ)  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

\r\n\r\n

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΟΝ   ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ,ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ KOIN.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

\r\n\r\n

Έδρα : Λάρισα

\r\n\r\n

Site: www.mkothessalias.gr

\r\n\r\n

E-Mail:   info@mkothessalias.gr

\r\n\r\n

ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝ.6974-881944,6973-323787

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΤΕΛΙΚΗ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

\r\n\r\n

Λάρισα 29/4/2014

\r\n\r\n

Προς

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

1. ΜΕΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

\r\n\r\n

2. όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις  της Θεσσαλίας 

\r\n\r\n

(Σωματεία, Εθνικοτοπικούς Συλλόγους, ΑΜΚΕ, Κινήσεις Πολιτών ,Συλλογικότητες κ.ά. )

\r\n\r\n

ΘΕΜΑΤΑ :

\r\n\r\n

  \r\n
 1. 1.      ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 2. \r\n

 3. 2.       ΕΓΓΡΑΦΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ  ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 
 4. \r\n

\r\n\r\n

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΪΟΥ 2014 -ΩΡΕΣ 10.00 π.μ. -13.30 μ.μ.

\r\n\r\n

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ -ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ 44-3ος όροφος -ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Η  μεγαλύτερη κατάκτηση των Θεσσαλικών Συλλόγων στην ιστορία τους, με τη δημιουργία μιας σύγχρονης και ισχυρής Ομοσπονδίας συνεχίζει την πορεία της

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Αγαπητοί Φίλοι, Συνεργάτες, Εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων  Θεσσαλίας,

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

όπως σας είναι γνωστό το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας ,σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Θεσσαλίας , διοργάνωσε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο Συνέδριο (το 6ο κατά σειρά )  στη Λάρισα (Ξενοδοχείο IMPERIAL),το Σάββατο 15/3/2014 , στο οποίο είχατε όλοι σας κληθεί και υπήρξε εξαιρετική συμμετοχή  Φορέων ,με τίτλο :

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

«ΘΕΣΣΑΛΙΑ -ΕΥΡΩΠΗ 2014-2024 :Τοπική Αυτοδιοίκηση ,Κοινωνική Οικονομία και Ανάπτυξη-

\r\n\r\n

Δομές στήριξης Κοινωνικής Οικονομίας στην Περιφέρεια-Ο ρόλος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Αναπτυξιακή  Δυναμική της Θεσσαλίας «.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Παράλληλα είχε ορίσει ,μετά το Συνέδριο, τη διενέργεια αρχαιρεσιών εκλογής του νέου του ΔΣ για τα επόμενα τρία χρόνια ,ήτοι για τα έτη 2014-2016.

\r\n\r\n

Επειδή , το πολύ σημαντικό Συνέδριο ,που ξεκίνησε το πρωΐ στις 15/3/2014, διήρκεσε περισσότερο από όσο είχε σχεδιαστεί  ,λόγω πολλών εισηγήσεων και σύνδεσης και με το εξωτερικό , αποφασίστηκε από τους παρόντες εκπροσώπους των Συλλόγων -Μελών του Δικτύου ,αλλά και το ΔΣ , να οριστεί νέα ημερομηνία διενέργειας των διαδικασιών της ΓΣ. του Δικτύου ,που είχε σχεδιαστεί ,αρχικά , να γίνει αμέσως μετά το Συνέδριο .

\r\n\r\n

Αυτό γίνεται  προκειμένου να υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για την καλύτερη προετοιμασία της Γ.Σ. ,που είναι  το υπέρτατο όργανο του Δικτύου  και επικέντρωσης της προσοχής όλων μας στη σπουδαιότητα του θεσμικού μας οργάνου ,που λέγεται Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας ,αλλά και του ρόλου που αυτό μπορεί να παίξει σε επίπεδο Θεσσαλίας και όχι μόνο, αγκαλιάζοντας ,χωρίς καμιά διάκριση και τους 1000 ,περίπου ,Συλλόγους που λειτουργούν σε επίπεδο Θεσσαλίας .

\r\n\r\n

Γι’ αυτό ,πέρα από τη διαδικασία των εκλογών ,έχει οριστεί στο Α’ ΜΕΡΟΣ ,να προηγηθεί ενημέρωση από ειδικούς σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του Εθελοντισμού ,αλλά και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας ,τομέα στον οποίο οι οργανώσεις μας μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο ,συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση της κρίσης που αγγίζει όλη την κοινωνία και ιδιαίτερα τη Νέα Γενιά.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Επίσης , σας κάνουμε γνωστό ότι  η ίδρυση του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας είναι γεγονός από τις 27/12/2010,ως αποτέλεσμα των εργασιών του 4ου Συνεδρίου ,που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 14 Μαρτίου 2010 και  ενέκρινε το σύγχρονο Καταστατικό του Δικτύου (Ομοσπονδίας ) ,όπως ,επίσης, ότι μετά από τις υποδειγματικές αρχαιρεσίες που έγιναν στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας  ,στις 2 Φεβρουαρίου 2011 ,στη Λάρισα ,το Δίκτυο εξέλεξε το πρώτο στην ιστορία ,αιρετό ,11μελές ΔΣ.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κατάκτηση ,μέχρι σήμερα, των Εθελοντικών  Οργανώσεων απ’ όλη τη Θεσσαλία (δηλ. των Συλλόγων,Οργανώσεων  ,Σωματείων  κ.ά.), που είσαστε όλοι εσείς με τους θαυμάσιους Συλλόγους σας , σε επίπεδο Θεσσαλίας, που ασχολούνται με τον πολιτισμό, το περιβάλλον ,την κοινωνική Αλληλεγγύη και Κοινωνική Οικονομία και αποκτούν ,επιτέλους μια ενιαία φωνή και δυναμική ,έτσι ώστε όταν χρειάζεται να λειτουργούμε και συντεταγμένα και συντονισμένα ,διεκδικώντας για την Κοινωνία των Ενεργών Πολιτών που όλοι μας εκπροσωπούμε ,  την πρόοδο  και την ανάπτυξη ,που δικαιούται η Θεσσαλία σε κάθε επίπεδο.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Επειδή , η δύναμη του Δικτύου (Ομοσπονδίας )  ,το οποίο λειτουργεί σε επίπεδο Θεσσαλίας , εξαρτάται από τη δυναμική των μελών  που  το απαρτίζουν δηλ. από όλους εσάς (1000 ,περίπου,Σύλλογοι σε επίπεδιο Θεσσαλίας ) ,το ΔΣ  πραγματοποίησε  ,κατά καιρούς , ενημερωτικές ημερίδες ,σε κάθε Νομό , προκειμένου να ενημερώσει  όλους τους Συλλόγους ,Σωματεία κ.ά. για το πρωτοπόρο και καινοτόμο αυτό εγχείρημα για τα Ελληνικά δεδομένα , προκειμένου να αντιληφθούν όλοι τα τεράστια οφέλη που μπορεί να έχει ,όχι μόνο ο Φορέας που θα συμμετέχει ως Σύλλογος -Μέλος του μεγάλου αυτού Δικτύου(Ομοσπονδίας)  , αλλά και τις μεγάλες πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν σε επίπεδο Θεσσαλίας , όταν εκατοντάδες Σύλλογοι θα συντονίζουν τις δράσεις τους και θα λειτουργούν αποτελεσματικά ,επηρεάζοντας τις εξελίξεις, συμμετέχοντας και διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στη διαμόρφωση του Μέλλοντος της Θεσσαλίας ,αλλά και του Εθελοντισμού στην Ελλάδα.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Σημειώνουμε ότι η διαδικασία των εγγραφών θα είναι ανοιχτή   μέχρι και στις 3/5/2014,μέρα των εκλογών και ως εκ τούτου όσοι δεν μπορέσατε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας  μέχρι σήμερα ,ή δεν είχατε έγκαιρα ενημερωθεί ,μπορείτε ακόμα και τώρα να εγγραφείτε ως Μέλη του Δικτύου ,επικοινωνώντας μαζί μας ή προσερχόμενοι στις 3/5/2014 στο Εμπορικό Επιμελητήριο  Λάρισας ,όπου θα υπάρχει ειδική επιτροπή .

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Η αυτονομία των Συλλόγων παραμένει αναλλοίωτη 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Σημειώνουμε και τονίζουμε ιδιαίτερα, ότι η αυτόνομη λειτουργία του Συλλόγου σας ,δεν επηρεάζεται ούτε στο ελάχιστο ,απεναντίας ενισχύεται ,γιατί θα ανήκετε ,πλέον , σε μια μεγάλη οικογένεια Συλλόγων και Φορέων ,που ασχολούνται με τα ίδια αντικείμενα ,όπως και εσείς, ανταλλάσουν απόψεις και καλές πρακτικές και συμμετέχουν , αν το επιθυμούν ,σε μεγάλες δράσεις ,όπου πολλοί φορείς μαζί, θα πραγματοποιούν σε επίπεδο Δήμου ,Νομού ή Περιφέρειας και αφορούν τον Πολιτισμό,το Περιβάλλον ,την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την Κοιν. Οικονομία .

\r\n\r\n

Τα οφέλη που θα έχετε είναι πάρα πολύ σημαντικά ,δεδομένου ότι το Δίκτυο αυτό δημιουργήθηκε για να μεταφέρει γνώση ,καλές πρακτικές και πληροφόρηση σε πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία σας ,ως Εθελοντικού Φορέα  ,που ένας μεμονωμένος Σύλλογος ,δύσκολα μπορεί να έχει (Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ,διακρατικές συνεργασίες ,σεμινάρια ,ημερίδες ,καλές πρακτικές ,συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις σε επίπεδο Θεσσαλίας ,Ελλάδας και Ευρώπης ,Ομάδες εργασίας ,συντονισμένες παρεμβάσεις σε θέματα Πολιτισμού ,Περιβάλλοντος, συνεργασία με τα Πανεπιστήμια, με άλλους Πολιτισμούς ,Χώρες και τόσα άλλα).

\r\n\r\n

Σημασία της Εγγραφής μας ως Μελών

\r\n\r\n

Πιστεύουμε ,ακράδαντα ,ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την κάθε Εθελοντική  Οργάνωση ,όπως είστε εσείς , να συμμετέχει στο  «Δικτύου Εθελοντικών Οργανώσεων  Θεσσαλίας» ,ως Μέλος  και στη συνέχεια να συμμετέχει στην εκλογή του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου, το οποίο, σημειωτέο, θα εκλεγεί ,μόνο μέσα από τα  Μέλη του Δικτύου δηλ. από όλους εσάς ,που είναι εγγεγραμμένα ως Μέλη ,ή θα εγγραφούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών ,το Σάββατο ς 3/5/2014.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Άρα ,αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής του κάθε φορέα στην προσπάθεια αυτή ,ως Μέλους, γιατί όχι μόνο μπορεί να ορίσει υποψήφιο για το Δ.Σ., αν το επιθυμεί  ,αλλά και με την ψήφο του να εκλέξει τον καταλληλότερο να τον εκπροσωπήσει στο νέο 11μελές  Συμβούλιο του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας για την επόμενη τριετία 2014-2016.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Ήδη ,όπως αναφέραμε παραπάνω ,δεκάδες Σύλλογοι από τους Νομούς Λάρισας ,Καρδίτσας ,Μαγνησίας και Τρικάλων  , έχουν εγγραφεί ως Μέλη και έτσι δημιουργήσαμε ,όλοι μαζί ,έναν σύγχρονο, ακηδεμόνευτο ,αχρωμάτιστο ,διάφανο ,ανοιχτό  και δυνατό δευτεροβάθμιο Φορέα ,που μπορεί να παρεμβαίνει εκ μέρους της Κοινωνίας των Πολιτών ,που είμαστε όλοι εμείς οι εθελοντές και να δημιουργεί εξελίξεις θετικές για όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

\r\n\r\n

Πληροφορίες ,για το Δίκτυο , μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα μας www.mkothessalias.gr  και θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά ,είτε τηλεφωνικά και να μας πείτε τις προτάσεις ή παρατηρήσεις σας .

\r\n\r\n

ΜΕΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

\r\n\r\n

Τέλος Εγγραφής: 20 €

\r\n\r\n

Ετήσια Συνδρομή : 30 €

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

\r\n\r\n

Σημειώνουμε ότι τα ιδρυτικά Μέλη του Δικτύου μας είναι 63 Σύλλογοι ,από όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον εγγραφής νέων Μελών .

\r\n\r\n

Επειδή ,όλα τα ιδρυτικά Μέλη του Δικτύου ,πέρα από την αρχική εγγραφή τους με κόστος 20 € ,δεν έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια (αλλά και δεν τους ζητήθηκε ποτέ), την ετήσια συνδρομή τους που ανέρχεται στο ποσό των 30 €/έτος   ,το ΔΣ του Δικτύου αποφάσισε να  μην  θέτει ως προϋπόθεση για την οικονομική τους τακτοποίηση την καταβολή όλων των συνδρομών των περασμένων ετών ,αλλά μόνο την καταβολή της συνδρομής τους για το έτος 2014 που είναι 30 €.

\r\n\r\n

Κατά συνέπεια όλα τα παλαιά Μέλη για τη συμμετοχή τους στη ΓΣ έχουν υποχρέωση καταβολής μόνο της τελευταίας συνδρομής τους έτους 2014  ,δηλ. τα 30€.

\r\n\r\n

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.

\r\n\r\n

Σημειώνουμε ότι ,για την εγγραφή σας ,ως Μέλους του Δικτύου ,θα πρέπει να έχετε μαζί σας ,στις 3/5/2014 στη Λάρισα  :

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

  \r\n
 1. 1.       Το συνημμένο Ειδικό πληρεξούσιο Εγγραφής Μέλους , με το οποίο  ο φορέας σας θα ορίζει τον Εκπρόσωπό του  (σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και ΓΓ του Συλλόγου)
 2. \r\n

 3. 2.       Το Καταστατικό του Συλλόγου σας (μαζί με τις τυχόν τροποποιήσεις του ,αν υπάρχουν)
 4. \r\n

 5. 3.       Το Τέλος Εγγραφής ,που ανέρχεται στο ποσό των 20 €  και της συνδρομής σας για το έτος 2014 ύψους 30€.
 6. \r\n

 7. 4.       Το συνημμένο Πληρεξούσιο εκπροσώπησης  του Συλλόγου σας στη Γ.Σ. ,μετά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής σας
 8. \r\n

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Για οποιοδήποτε θέμα νομικής φύσης ,μπορείτε να απευθύνεστε στο Νομικό Σύμβουλο του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας Δικηγόρο LLM  κ. Νίκο Γάτσα ΤΗΛΕΦ. 69930-22597.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Να είστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας θα είναι εξαιρετικά και θα βοηθήσουν όλη τη Θεσσαλία , από το ένα άκρο μέχρι το άλλο, δεδομένου ότι η προσπάθεια αυτή αφορά όλους ανεξαίρετα και δεν έχει ,μέχρι σήμερα, ιστορικό προηγούμενο.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ: Σε περίπτωση ,που για οποιονδήποτε λόγο ,ο Σύλλογός σας δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στις διαδικασίες ,μπορείτε να στείλετε,αν θέλετε ,με συστημένη επιστολή όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται (δηλ. το πληρεξούσιο εγγραφής  ,το καταστατικό σας και το τέλος εγγραφής των 20€) στη διεύθυνση : ΣΚΡΙΑΠΑΣ ΚΩΝ –για το  ΔΙΚΤΥΟ ΜΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ 247-249-ΒΟΛΟΣ (ΤΚ. 38222).και η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί σε συνεννόηση μαζί σας, αποστέλλοντάς σας τα σχετικά αποδεικτικά).

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Αγαπητοί Εθελοντές  ,

\r\n\r\n

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ

\r\n\r\n

στην επαναληπτική ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ .

\r\n\r\n

του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας

\r\n\r\n

το ΣΑΒΒΑΤΟ 3/5/2014

\r\n\r\n

Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας -Παπαναστασίου 44 (3ος Όροφος-Αμφιθέατρο ) -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -ΛΑΡΙΣΑ

\r\n\r\n

και ώρες 10.00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

η οποία θα έχει τρία  μέρη :

\r\n\r\n


\r\nΑ’ ΜΕΡΟΣ

\r\n\r\n

10.00 -10.30 π.μ. Διαπίστευση εκπροσώπων -Νέες Εγγραφές -Έλεγχος δικαιολογητικών

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Β’ ΜΕΡΟΣ

\r\n\r\n

10.30 -11.30 π.μ.

\r\n\r\n

Ενημέρωση των Συλλόγων για:

\r\n\r\n

1. όλες τις σύγχρονες  εξελίξεις στο χώρο των εθελοντικών οργανώσεων

\r\n\r\n

2. την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την κοινωνική οικονομία

\r\n\r\n

3. το ρόλο των Συλλόγων μας στις τοπικές κοινωνίες για την αντιμετώπιση της κρίσης

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Γ’ ΜΕΡΟΣ :

\r\n\r\n

11.30 π.μ. -13.30 μ.μ – Επαναληπτική Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση Μελών

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
\r\n
1. Εκλογή Προεδρείου ΓΣ

\r\n\r\n

2. Διοικητικός -Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου  ΔΣ

\r\n\r\n

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

\r\n\r\n

4. Υποβολή υποψηφιοτήτων

\r\n\r\n

5. Αρχαιρεσίες και Εκλογή νέου ΔΣ για τα επόμενα τρία χρόνια 2014-2016

\r\n\r\n

6. Προτάσεις -Χάραξη Πολιτικής

\r\n\r\n

ΠΡΟΣΟΧΉ :Όλοι οι εκπρόσωποι πρέπει να έχουν σφραγισμένο το Πληρεξούσιο Εκπροσώπησης του κάθε Συλλόγου στη  Γ.Σ. και να το καταθέσουν στη Γραμματεία.

\r\n\r\n

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να χαράξουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα των εθελοντικών οργανώσεων που εκπροσωπούμε ,έχοντας συναίσθηση του καθήκοντός μας και τον ρόλο που καλούνται να παίξουν στην αντιμετώπιση της κρίσης.

\r\n\r\n

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

\r\n\r\n

(Τηλέφωνα : Κ. Σκριάπας 6974-881944 , fax :24210-71200, Κων/να Σδραβοπούλου  6973-018886 )

\r\n\r\n

www.mkothessalias.gr

\r\n\r\n

EMailinfo@mkothessalias.gr

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Με Εκτίμηση και Φιλία

\r\n\r\n

                             Για το Δ.Σ του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΚΩΝ. ΣΚΡΙΑΠΑΣ                                                    ΚΩΝ. ΣΔΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥ

\r\n\r\n

Οικονομολόγος –Σύμβουλος Ανάπτυξης              Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc

\r\n\r\n

—————————————————————————————————————-

\r\n\r\n

www.mkothessalias.gr, E-Mail:  info@mkothessalias.gr

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

\r\n\r\n

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Στ..  …………………………………… σήμερα την ………………………  του έτους 2014 το ΔΣ του Σωματείου με την επωνυμία ……………………………………………………………………………….………και έδρα ………………………………………………… δ η λ ώ ν ο υ μ ε  ότι διορίζουμε ειδικ..   πληρεξούσιο και αντιπρόσωπο τ.. …κ.…………………………………………………………………… του ………………………….., κάτοικο …………………………………………….με αριθμό δελτίου ταυτότητας ……………………………., και του παρέχουμε την ειδική εντολή, πληρεξουσιότητα και  δικαίωμα να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες εγγραφής του Φορέα μας στο Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας , το καταστατικό του οποίου  μελετήσαμε και εγκρίνουμε και συμφωνούμε απόλυτα με τις αρχές και τους σκοπούς του ,τους οποίους και αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα.

\r\n\r\n

Να προβεί, δε, ως εκπρόσωπός μας σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προς περαίωση των παραπάνω εντολών.

\r\n\r\n

Για το ΔΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ο   Πρόεδρος του ΔΣ

Ο   Γεν. Γραμματέας του ΔΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

(Υπογραφές – Σφραγίδα Συλλόγου)

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Διεύθυνση Συλλόγου:………………………………………………………………………….

\r\n\r\n

Αρμόδιος για επικοινωνία:………………………………………………………………………

\r\n\r\n

THΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ……………………………………………………………….

\r\n\r\n

E-MAIL:…………………………………………………………………………………………….

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΕΛΟΥΣ

\r\n\r\n

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Στ..  …………………………………… σήμερα την ………………………  του έτους 2014 το ΔΣ του Σωματείου ή ΑΜΚΕ  με την επωνυμία  ………………………………………………………………………………………………………………………………..…και έδρα ………………………………………………… δ η λ ώ ν ο υ μ ε  ότι διορίζουμε ειδικ..   πληρεξούσιο και αντιπρόσωπο τ.. …κ.…………………………………………………………………… του ………………………….., κάτοικο …………………………………………….με αριθμό δελτίου ταυτότητας ……………………………., και του παρέχουμε την ειδική εντολή, πληρεξουσιότητα και το δικαίωμα να συμμετάσχει στην Γ.Σ. των Συλλόγων –Μελών του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας  στις 3/5/2014   και να  λάβει μέρος ,ως εκπρόσωπος του Σωματείου μας ,στην εκλογική διαδικασία

\r\n\r\n

1.  ως εκλέκτορας ή

\r\n\r\n

2. ως εκλέκτορας και ως υποψήφιος (ταυτόχρονα) –(διαγράφεται ανάλογα) ,

\r\n\r\n

κατά τη διαδικασία εκλογής του νέου  Δ.Σ. του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας   ,το καταστατικό ,του οποίου μελετήσαμε και εγκρίναμε ,όπως επίσης και το πρακτικό ίδρυσης του Δικτύου των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)  Θεσσαλίας  . Να προβεί, δε, ως εκπρόσωπός μας σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προς περαίωση των παραπάνω εντολών.

\r\n\r\n

Για το ΔΣ

\r\n\r\n

\r\n
\r\n
\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Ο   Πρόεδρος του ΔΣ

Ο   Γεν. Γραμματέας του ΔΣ

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

(Υπογραφές – Σφραγίδα Συλλόγου)

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Διεύθυνση Συλλόγου:………………………………………………………………………….

\r\n\r\n

Αρμόδιος για επικοινωνία:………………………………………………………………………

\r\n\r\n

THΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ……………………………………………………………….

\r\n\r\n

E-MAIL:……………………………………………………………………………………

\r\r\r\r\r

Ειδήσεις από το In.gr
 • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.